Belangrijke tips voor nieuwe kopers van levensverzekeringen

Wilt u voor het eerst een levensverzekering afsluiten? Als dat het geval is, stelt u zich waarschijnlijk vragen, zoals ‘Hoeveel heb ik nodig?’, ‘Wat voor soort beleid is het beste?’ En ‘Van welk bedrijf moet ik kopen?’ Het lijdt geen twijfel dat het kopen van een levensverzekering voor de eerste keer, net als elke andere nieuwe ervaring, meer dan een beetje ontmoedigend kan zijn. Hieronder staan zes belangrijke tips waarvan we hopen dat ze het proces soepeler zullen maken door het elimineren van frustrerende valse starts en onnodige hobbels op de weg.

Begrijp waarom je het nodig hebt.

Hoewel de meeste mensen op een bepaald moment in hun leven een levensverzekering nodig hebben, koop dan geen polis alleen omdat u hoorde dat het een goed idee was.

AOV verzekeren is bedoeld om gezinnen financiële zekerheid te bieden in geval van overlijden van een echtgenoot of ouder. Levensverzekeringsbescherming kan helpen bij het afbetalen van hypotheken, het geven van een universitaire opleiding, het helpen financieren van pensionering, het verlenen van liefdadigheidslegaten en, natuurlijk, bij het plannen van landgoederen. Kortom, als anderen afhankelijk zijn van uw inkomen voor ondersteuning, moet u levensverzekeringen sterk overwegen.

Zelfs als u deze behoeften niet onmiddellijk heeft, kunt u overwegen om een klein “startersbeleid” aan te schaffen, als u verwacht dat u ze in de toekomst zult hebben. De reden: hoe jonger je bent, hoe goedkoper de levensverzekering zal zijn.

Bepaal hoeveel dekking u nodig heeft.

Het bedrag dat uw familie of erfgenamen na uw overlijden ontvangen, wordt een overlijdensuitkering genoemd. Om het juiste bedrag aan verzekering bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering te bepalen, kunnen online rekenmachines nuttig zijn. Je kunt ook een honkbalfiguur krijgen met een willekeurig aantal formules. De eenvoudigste manier is om gewoon je jaarsalaris te nemen en te vermenigvuldigen met 8.

Een meer gedetailleerde methode is het optellen van de maandelijkse kosten die uw gezin zal maken na uw overlijden. Vergeet niet de eenmalige kosten bij overlijden en de lopende kosten, zoals een hypotheek of schoolrekeningen, mee te nemen. Neem de lopende kosten en deel door .07. Dat betekent dat u elk jaar een vast bedrag van ongeveer 7% wilt verdienen om die lopende uitgaven te betalen. Tel daar nog het geld bij op dat je nodig hebt om eenmalige uitgaven te dekken, en je hebt een ruwe schatting van het bedrag aan levensverzekeringen dat je nodig hebt.